Snygga fåtöljer i fårskinn

Här ser flera prisvärda Fåtöljer i Fårskinn med fotpall.

​Letar du efter en billig design fåtölj med fotpall och nackkudde då kan du kika på  fåtöljen Svea från trendrum. Den kostar ca 7900kr inkl fotpall,nackkudde och frakt.

Billig  fårskinnsfåtölj med fotpall

​Denna  prisvärda storsäljare  är designad i Danmark och är  en snygg fårskinnsfåtölj med en underbar sitt komfort till ett vettigt pris. Den har behaglig lutning på både armstöd och fotpall. Den finns i flera olika färger. Dom lämnar 10 års Garanti på ram och fjäderbrott.

Svea Från Trendrum.se ​Just nu kan du spara >> 5000Kr

Läs mer och beställ här >>

 Produktbeskrivning:

Svea fåtölj och fotpall är designad i Danmark med känsla för det skandinaviska hemmet. Möbeln är klädd i grått äkta fårskinn med välarbetade armstöd i oljad ek-fanèr. En designklassiker som håller för framtiden! Nackkudde i Svart läder medföljer som man använder valfritt till fåtöljen!Specifikationer:    Klädsel framsida: 100% äkta grått fårskinn    Klädsel baksida: Svart läder    Armstöd: Oljad ek-fanèrMått fåtölj (ca):    Höjd: 104 cm    Djup: 80 cm    Sittdjup: 52 cm    Bredd: 63 cm    Sitthöjd: 46 cmMått fotpall (ca):    Höjd: 39 cm    Djup: 55 cm    Bredd: 45 cmVarumärke: Skånska MöbelhusetKälla:  www. trendrum.se

Dom har även en lite billigare lättare variant i sadelgjord som du ser på bilden här  till vänster. Möbeln är klädd i sadelgjord med välarbetade armstöd som är i utförandet whitewash. En designklassiker som med lite omvårdnad då och då kommer att hålla länge! Den kostar ca 4500kr med fotpall och fri frakt.

Fårskinnsfåtölj med reclainer funktion

En annan mycket bekväm fåtölj i en lite modernare design  som du också finner hos trendrum är Ullrik fårskinnsfåtölj som är klädd i äkta beige fårskinn. Den har en smidig reclainer funktion med ett snurrbart stativ i borstat stål . En nackkudde i svart läder ingår också i priset. Varumärke skånska möbelhuset.

Läs mer och beställ Ullrik här …

Varför är trendrum ett bra val?

Dom har snabba leveranser och en bra kundservice som du snabbt kan komma i kontakt med om du har frågor eller vill beställa gratis tygprover.

Vill du provsitta deras fåtöljer så  har dom ett showroom i Skåne här är adressen Kiabyvägen 5 291 67 Fjälkinge

Glöm inte att när du har köpt och fått hem din nya möbel så vill du såklart att den ska hålla så länge som möjligt, då bör du läsa igenom skötselråden. Du kan lära dig massor av skötselråd på deras hemsida för olika typer av material och produkter.